Solosång i Kyrkan, Mingelmys och Bordsvisor, Sångprogram till Kaffet och Dans till Jazzkapell.
Frack eller Smoking, Kostym eller Finjeans; Mingelduo eller fullt Jazzband — Allt går att Ordna!

I mer än 25 år har jag sjungit — och spelat — på Bröllop! Alltifrån mysiga små familjetillställningar i någon småkyrka eller bara brudpar och vittnen bakom altaret i Mariakyrkan till storskaliga frackbröllop med näbbar och tärnor och blomsterhav och marskal-kar och konfirmationspräst på plats och middag på Grand och…


Gemensamt för dem alla är feststämning och glädjetårar och brudmarsch och psalmsång och solosång och ännu mer musik och bubbel och mat och tal och dans och… Ja, det är en rent omtöcknande härlig känsla att få brista ut i sång och spel vid sådana högtidliga tillfällen!


Så förutom Solosång i Kyrkan: Mingelmys till Bubblet? Taffelmusik och Bordsvisor till Middagen? Sångprogram till Kaffet? Jazzkapell till Dansen — Frack eller Smoking? Kostym eller Finjeans? — Cocktailpiano eller Mingelduo? Kvartett eller varför inte Storband?


Allt detta kan vi fixa, antingen som paketlösning eller var för sig om ni hellre vill det: Endast Era Egna Drömmar sätter Gränsen… — Men kontakta mig istället så får vi prata i lugn och ro om saken!


NÅGRA ARTIKLAR:

Att välja Solosång på Bröllop.Sjunger Du på Homobröllop?