Solosång i Kyrkan, Mingelmys och Bordsvisor, Sångprogram till Kaffet och Dans till Jazzkapell.
Frack eller Smoking, Kostym eller Finjeans; Mingelduo eller Fullt Jazzband — Allt går att Ordna!

[column_third]

I mer än 25 år har jag sjungit — och spelat — på Bröllop! Alltifrån mysiga små familjetillställningar i någon småkyrka till brudpar och vittnen bakom altaret i Mariakyrkan eller storskaliga frackbröllop med näbbar och tärnor och blomsterhav och marskalkar och konfirmationspräst på plats och middag på Grand och… Ja, ibland hemma i brudparets egen trädgård med allt vad det innebär!


Gemensamt för dem alla är feststämning och glädjetårar och brud-marsch och blomsterprakt och fraset av finkläder och sång och spel och lyckönskningar och bubbel och mat och bordsvisor och tal och spex och dans och skratt och pussar och… Ja, det är en rent omtöcknande härlig känsla att få vara med vid sådana tillfällen!


Men vad kan en så’n som jag göra? En sångare, pianospelare och underhållare? En hel del redan på egen hand — och låt mig bara ringa några kompisar så kan det bli riktigt spännande!


[/column_third]

[column_third]

[/column_third]

[column_third]

Det kan börja med ÖNSKESÅNGER under vigselakten. Kanske MINGELMYSSPEL till Mottagnings-Bubblet när Brudparet kommer från kyrka och fotografering. Så TAFFELMUSIK och BORDSVISOR under Middagen och mellan Talen. Varför inte UNDERHÅLLNING till Kaffet? Och naturligtvis svängigt JAZZKAPELL till Dansen!


Vi kan erbjuda olika solister och instrumentalister; mingelduo med piano och sax eller violin eller varför inte manskvartett eller stråkkvartett; pianist med tillbehör till spel och visor under middagen; underhållning med alltifrån småspexiga violin-, sång- och pianoprogram till pampiga opera- och bravurframträdanden i duett- eller Tre Tenorer-klassen; dans till Jazzkapell, Dixieband eller rentav Fullt Storband med Tidlös Musik för alla Åldrar!


Allt som paketlösning eller valda delar var för sig: Endast Era Egna Drömmar och Funderingar sätter Gränsen…


Men KONTAKTA MIG istället så får vi prata i lugn och ro om saken!


[/column_third]